HTML

Kritikaportál

A blogot egyfajta párbeszéd színtereként szeretném használni, le lehet írogatni a postokban, ami nem tetszik, én is ezt kívánom tenni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kritizáljunk wazze!

2008.09.12. 21:50 skipy

Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem nem rázott meg a kuruc.info hiánya. Persze, kellemetlen, mert a vicclapra lassan gyűlnek a viccek, és nincs min röhögni, de ez olyan mint a térfigyelő kamera. Jujj, korlátozza az alkotmányos nemtommihezvalójogomat, de azt adjáto vissza mer jujj. Hogy a köztelületen való balhézás/dugás elkerülhető az nem gond...

Kinek is szól a harang? Hát ide.
http_www_kuruc_info_r_7_27989

Ismét a kérdés, minek? El fogják olvasni a kurucos srácok, rájönnek, hogy fura hogy mindenért a ZSIDÓK a felelősek. De mennyivel egyszerűbb ez, mint a világot átlátni. Nosza hol a kritika. Ha visszatekintük a lenyűgöző archívummal rendelkező blogomban, hopp, első bejegyzés, idézet. Több ellenséget egy csoportba... Ki is a Zsidó? (erre légyszi válaszoljon valaki, mert erre nem éreztem rá) Hitler bácsi aszonta, hogy az árja megérzi a zsidót. Ejj de szerencsés megfogalmazás... Én ugye árja vagyok, mer' mér ne? Akkor akire rámutatok az zsidóvá alakul, hosszú görbe orra lesz, fekete rucija és mindenki látja rajta hogy ő egy ZSIDÓ! hümm... 

Tökjó, megvan a zsidó, az No. 1 közellenség. Jó. Megveritek? Kitiltjátok? Koncentrálós táborba külditek? Ez beismerem köcsög kérdés, mert ha hülyeséget beszéltek, akkor a haverok röhögnek ki, ha meg igazat, akkor a rendőrség szeretget meg titeket. Lehet a kettő között ügyeskedni, hiszen a "kajmánok meggyűrűzése" nem antiszemita. Annyira...

Tanuljatok!

"mint Goethe Faustja esetében Mephistopheles alakja, a tragédia Lucifere se más, mint az archetipikus, kísértő „örök zsidó” megtestesítője" Jah, tutira. Nekünk a tanár azt mondta, hogy az a gonosz, de belátom, hogy ő volt egy mocskos cionista, aki elrejtette szemeink elől az igazságot. De, lehet egy magyarázat! Én kis butus! Ti a zsidó alatt nem is azt értitek amit én! Én zsidó alatt a származást, vallást ilyesmit feltételezek, de ti a gonoszt. Így mindjárt más! Hiszen akkor nem is vagytok antiszemiták, csak idealisták!

"E szimbolikát anno még sokan, s világosan értették, mára sajnos feledésbe merült. A zsidók azonban nem felejtenek. Lucifer minden nemes eszménynek ellentmondó, szellemi káoszt teremtő szelleme ugyanaz, melyre a Cion bölcseinek jegyzőkönyve buzdít, az ostoba goj összezavarására, a káosz előidézésére, melyben végre vezéri státuszba emelkedhet Jahve „fényhordozó”, kiválasztott népe.

Ezért fáj hát a zsidóságnak a tragédia, hiszen magában rejti a gojok számára a veszély felismerésének lehetőségét, így meghiúsíthatja világuralmi álmaikat. Madách zseniális műve a halló fülek számára leleplezi e kártékony folyamatot, anélkül, hogy nevén nevezné a Sátán birodalmának építő seregét. Érthető hát az a tehetetlen gyűlölet, mely a mű pornográf deszakralizálásában tetőzik. Pedig Madách vallja, hogy a megoldás nem a viszont-gyűlöletben van: nem Isten szeretete semmisíti meg a gonoszt, hanem végül az fogja elpusztítani önmagát. De addig is az Úr kegyelme és bölcsessége képes a Sátánnak és seregének ármánykodását az igazak javára fordítani"
 

Ez egy fura megszólalás, olyan mint a gyógyító rámondások. Tudod, Szűz Mária űzd ki a gyermekbül a nyavalyát! A kereszténység és a pogányság sajátos keveredése. Jah és a lezáró gondolat. Madách dráma vége: Ádám meg akarja ölni magát, mert akkor nem történik meg amit látott. Rémlik? Ebből a zsidókat hol lehet kivenni, az rejtély, de lehet hogy minden sokadik betű, vagy sor adja ki az igazságot. De az is lehet hogy a kuruc.info-t butuska emberek kezelik. Ugyanis Madách nem volt antiszemita, ti mondtátok. Azt meg hogy egy gyáva kis féreg volt, aki utalásokat tett a zsidók ellen de nyíltan nem mert küzdeni, azt magyarként se nagyok akaródzik leírni. Hát még MAGYAR  ként

Ui.: Tényleg parasztság pornót csinálni belőle. Hirdess bojkottot. Ha a magyarok nagy részének nem tetszik a dolog, és nem veszik meg, akkor bukik rajta egy szép nagyot a producer. Ha veszik, akkor el van kúrva az ország. De azt mintha valaki mondta volna, ha nem is pontosan erre... és még valami. Ezúton elnézést kell kérnem a Kuruc.info teljes szerkesztőgárdájától. Azzal vádoltalak titeket, hogy zöld színt kevertek a zászlótokba. Igazatok van, három szín az sok, meg össze lehet keverni és hülyén nézne ki egy zöld fehér piros zászló a tömegben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr70660958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása